Freza de zapada Villager VST 70 Pareri si Informatii Utile

Freza de zapada Villager VST 70 este un instrument puternic si versatil pentru curatarea zapezii, proiectat pentru a face fata cu usurinta zapezii si ghetii acumulate in zone mari, cum ar fi parcari, alei sau drumuri.

Aceasta freza de zapada este echipata cu un motor de 7 CP si 212 cc, cu 4 timpi, care ofera o putere suficienta pentru a taia si a arunca zapada cu usurinta. Are 7 viteze, care ofera flexibilitate in ajustarea vitezei de curatare in functie de necesitatile fiecarei situatii.

Vezi oferta aici

Cu o latime de lucru de 66 cm si o adancime de 51 cm, aceasta freza poate curata o suprafata mare intr-o singura trecere, economisind timp si efort. In plus, aceasta este prevazuta cu un sistem de aruncare a zapezii, care poate arunca zapada la o distanta de pana la 20 de metri, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa o adune din nou.

Mai multe detalii aici

Freza de zapada Villager este construita cu un design robust si durabil, pentru a rezista la conditiile dificile ale iernii. Are un maner ergonomic si roti mari, care faciliteaza manevrarea si deplasarea ei pe teren accidentat.

In concluzie, Freza de zapada Villager VST 70, cu un motor puternic de 7 CP, 7 viteze si o latime si adancime de lucru mari, este un instrument excelent pentru curatarea zapezii in zone mari si poate face fata cu usurinta cu conditiile dificile ale iernii.

Freza de zapada Villager VST 70 Pareri si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Specificatii bune

10.0/10

Design

10.0/10

Practica

10.0/10

Pros

  • Raport pret calitate bun
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Usor de depozitat
  • Fiabila in timp

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *