Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK Pareri si Sfaturi Utile

Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK este un robot de bucatarie versatil si puternic, proiectat pentru a face dintr-o simpla activitate de gatit o experienta placuta. Este echipat cu un motor de 1000 W, care ofera puterea necesara pentru a mixa, amesteca si marunti alimentele in mod eficient.

Robotul are o viteza variabila, astfel incat il puteti ajusta in functie de ingredientele pe care le procesati. De asemenea, are un bol de inox de 5 litri, care este suficient de mare pentru a prepara cantitati mari de alimente.

Vezi oferta aici

Un alt aspect care face din KENWOOD kMiX KMX750BK un aparat de bucatarie de top este faptul ca este dotat cu o serie de accesorii, precum un carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, accesoriu maruntire. Aceste accesorii va permit sa preparati o gama variata de alimente.

Miscarea de rotatie a paletei este planetara, deci nu va ramane nici un coltisor de aluat nemixat sau neframantat.
Puteti mixa, amesteca, framanta orice de la aluat de paine, aluat de cozonac pana la aluaturi mai usore pentru patiserie si cofetarie.

Mai multe detalii aici

KENWOOD kMiX KMX750BK este un robot de bucatarie de un real ajutor in orice gospodarie si pentru orice gospodina. Fie ca sunteti priceputa in bucatarie fie ca sunteti la inceput si inca invatati, robotul de bucatarie va ajuta ca preparatele dumneavoastra sa iasa perfecte.
Este un aparat fparte robust si rezistent, realizat din materiale de calitate, durabile in timp.

Raportul pret calitate pentru acest robot de bucatarie este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata ce merita toti banii.
Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care l-au incercat ne conving inca o data de calitatea acestui robot.
Recomandam si noi acest produs ca fiind unul de calitate ce isi face foarte bine treaba pentru care este proiectat sa faca.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn

Robot de bucatarie KENWOOD kMiX KMX750BK Pareri si Sfaturi Utile

10

Puternic

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Practic

10.0/10

Design modern

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pros

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • Usor de folosit
  • Design placut
  • Materiale de calitate

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *