Set Kerastase Nutritive Magistral pentru par foarte uscat si sensibilizat Review

Set Kerastase Nutritive Magistral pentru par foarte uscat si sensibilizat, un set benefic pentru parul uscat, deteriorat si sensibilizat de tratamente chimice si vopsiri repetate. Produsele se pot cumpara, desigur, si cate unul, numai ca efectul benefic este cu mult amplificat daca folosim produsele de ingrijire din aceeasi gama. Set Kerastase Nutritive poate fi si un cadou foarte inspirat, avand in vedere ca se apropie si sarbatorile de iarna. Produsele Kerastase au o indelungata traditie in grija pentru par, fiind foarte cautate si apreciate in toata lumea. Sunt produse ce sunt folosite si in saloane, pentru calitatea si eficienta lor. Samponul Bain Magistral este un sampon foarte nutritiv, ce actioneaza in profunzime si hidrateaza parul. Acesta practic pregateste parul pentru tratamentul de hidratare intensiva si reparare.

Vezi oferta aici


Masca nutritiva Magistral, reprezinta un tratament intensiv pentru parul foaret uscat. Se aplica dupa samponare, pe parul umed, sters cu prosopul in prealabil, se lasa sa actioneze 5 minute apoi se clateste temeinic.
Crème Magistrale este un balsam, crema de tip leave in pentru o experienta mai intensa a parului. Hraneste, protejaza si reprezinta si o protectie termica foarte buna, daca folositi placa de indreptat parul.

Mai multe detalii aici

 


Asa cum pentru ten avem o rutina de ingrijire, tot la fel si podoaba noastra capilara are nevoie de o rutina de ingrijire temeinica pentru a arata si a se simti frumos si sanatos. Produsele Kerastase sunt minunate in acest sens si ofera solutii pentru toate tipurile de par si de probleme.
Raportul pret calitate pentru acest set este unul foarte corect si putem spune pe baza experientei personale cu aceste produse si pe baza recenziilor lasate de catre persoanele care l au incercat. ca achizitia acestui este o investitie extrem de inspirata. Poate constitui si un cadou pentru o persoana draga dar poate fi si un cadou pentru parul nostru.
Produsele le puteti gasi sub diferite forme si combinatii, in seturi de 2, 3 produse sau individual.

Vezi oferta ShopElStudio Vezi oferta Notino Vezi oferta Emag Vezi oferta Esteto

 

Set Kerastase Nutritive Magistral pentru par foarte uscat si sensibilizat Review

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Miros placut

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficient

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Pros

  • Eficient
  • Calitate ingrediente
  • Raport pret calitate corect
  • Cantitate
  • Miros placut discret

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *